Er din pension bæredygtig?

Der er kommet nogle EU-krav til, hvilke oplysninger vi skal give om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed i vores investeringer. Det synes vi er et rigtig godt initiativ, og vi arbejder vi på højtryk for at leve op til kravene.

Etik i investeringerne

Når vi investerer, er vi med til at påvirke menneskers liv og miljøet i verden. Derfor har vi et etisk kodeks, hvor vi definerer, hvad vi mener med at investere ansvarligt.

 

Sådan investerer vi

Vi investerer omkring 130 milliarder kroner i mange typer af investeringer. Vil du dykke dybere ned i vores investeringsunivers, så har du mulighed for det.

Ansvarlige afkast

Når vi investerer går vi efter gode og stabile afkast, samtidig med at vi har en forsvarlig omgang med naturens ressourcer. Men i en verden som sjælden er sort/hvid, støder vi nogle gange ind i dilemmaer. For der findes ingen helt rene og problemfrie investeringer. Hvordan vi balancerer vores investeringer, har vi beskrevet i vores etiske kodeks. 

Har du spørgsmål omkring vores måde at investere på?

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere lppension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 21 61 31, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.